TULIP INN MEDIA PARK HILVERSUM

Ontdek de vele mogelijkheden van Tulip Inn Media Park Hilversum
HET TULIP INN MEDIA PARK HILVERSUM

Kom naar het Tulip Inn Media Park Hilversum en ontdek de vele mogelijkheden!

Ons 3-sterren hotel ligt op een steenworp afstand van de Media Park studio’s in Hilversum, de media-hoofdstad van Nederland. We zijn ook gunstig gelegen nabij het stadscentrum. U kunt de studio’s bezoeken, het indrukwekkende Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid of een show in Studio 21 bijwonen.

Hilversum is niet alleen een centrum voor film en omroep, het is ook een groene stad die bekend staat voor haar verscheidenheid aan bomen. De stad ligt in de Randstad, een van Europa’s stedelijke gebieden, met onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het is omgeven door het aangename Noord-Hollandse platteland, dat u tijdens uw verblijf kunt verkennen.

In onze regio vindt u heidevelden, heuvels en bossen, ideaal om te wandelen en te fietsen. Een van de mooiste natuurlijke bezienswaardigheden is de Utrechtse Heuvelrug, een nationaal park met het op één-na-grootste bos van Nederland, verder zijn er de Loosdrechtse Plassen, een zorgvuldig beschermde natuurlijke omgeving met een meer waar u vele watersporten kunt beoefenen.

U kunt zich in de geschiedenis van het gerestaureerde middeleeuwse kasteel Het Muiderslot verdiepen, dat nu eigendom van het Rijksmuseum is en ook het uit 1710 daterende kasteel Groeneveld met uitgestrekte tuinen en een park. Het Paleis Soestdijk, de voormalige verblijfsplaats van de Nederlandse Koninklijke familie, die in 2006 voor het publiek is opengesteld, is bovendien eenvoudig bereikbaar.

Verder zijn er vele pittoreske dorpjes in de buurt waar u kunt winkelen en in de stad zelf geniet u van het nachtleven. Zakenreizigers hebben voordeel bij de centrale ligging van het hotel, dat eenvoudig te bereiken is vanaf de diverse internationale bedrijven in Hilversum. Het centraal station ligt op maar 500 meter, met een regelmatig treinverkeer naar Amsterdam en Utrecht.

Het Tulip Inn Media Park Hilversum biedt een- en tweepersoonskamers, maar ook gerenoveerde appartementen, die in een apart gebouw gevestigd zijn. In ons restaurant serveren we ontbijt, lunch en diner en we beschikken over moderne vergaderzalen waar u uw zakelijke evenementen kunt organiseren. Wi-Fi en parkeren zijn gratis en wij helpen u graag met een glimlach.

Kies het Tulip Inn Media Park Hilversum Hotel voor uw verblijf in Hilversum, wij verzekeren u een warm welkom en een aangenaam betaalbaar verblijf. Boek rechtstreeks via onze officiële website voor het voordeligste tarief.

U kunt uw vergaderingen ook combineren met een overnachting. Neem voor reserveringen van meer dan 10 kamers contact op met onze afdeling groepen via het telefoonnummer 035-626 4257 of via groepen@amrath.nl.

U kunt ook reserveren met de HotelForYou-app die beschikbaar is op de iPhone, BlackBerry en Android.

Hotelinformatie

HET HOTEL TULIP INN MEDIA PARK IN HILVERSUM
 

Het Tulip Inn Media Park Hilversum biedt 62 comfortabele hotelkamers en appartementen. De appartementen zijn gevestigd in een voormalig klooster op maar 400 meter van het hotel. Wij bieden u een perfecte omgeving voor uw vergaderingen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van geriefelijke leunstoelen voor uw comfort, zelfs tijdens langere vergaderingen. Wij bieden gratis Wi-Fi en kunnen zorgen voor de gebruikelijke video- en audio-apparatuur die u nodig kunt hebben. Deze vergaderzalen kunnen maximaal 60 personen ontvangen.
U kunt uw vergaderingen ook combineren met een overnachting. Neem voor reserveringen van meer dan 10 kamers contact op met onze afdeling groepen via het telefoonnummer 035-626 4257 of via groepen@amrath.nl.